Chateau des Chauvaux is een prachtig oud kasteel aan de rand van een klein dorpje in de Dordogne.

Het landgoed heeft een aantal prachtige oude bomen: platanen, majestueuze ceders, eiken- en kastanjebomen. De tuin is deels nog behoorlijk verwilderd, maar heeft daardoor ook een bijzondere flora en fauna. Er zijn plannen voor een fraai aangelegde tuin in Franse stijl. Een klein deel zal om ecologische redenen verwilderd blijven.

Table d’hôtes betekent dat we “au Chauvaux” op verzoek elke avond met plezier een maaltijd voor u verzorgen. De maaltijden worden samen met de andere gasten genuttigd, en soms schuiven wij ook aan. Wij houden van uitgebreid eten en het drinken van een goed glas wijn! Want wat is er plezieriger dan het gebruiken van een goede maaltijd in aangenaam gezelschap?

Het kasteel is volop in renovatie. Momenteel zijn er twee kamers met eigen badkamer als chambres d’Hôtes ( B&B) in gebruik.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Nederlands contactpersoon
  • Table d'hotes

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 2 personen

Chambre Blanche

  • Badkamer met douche en ligbad
  • Eigen toilet
  • Tweepersoonsbed

Chambre Blanche is een warme, sfeervolle, lichte kamer, vernoemd naar één van de châtelaines van Château des Chauvaux, Blanche Savy. …

max. 2 personen

Chambre Sicarie

  • Badkamer met douche
  • Eigen toilet
  • Zithoek

Chambre Sicarie is een prachtige, sfeervolle, lichte kamer, vernoemd naar één van de eerste châtelaines: Sicarie Dessagnes. Zij werd geboren …

max. 2 personen

Chambre Catherine


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1043 km

Beoordelingen

Corry

Geweldig genoten! Prachtige kamer, goede bedden, heerlijk linnen! En goed eten en wijn met geweldige eigenaren! We komen graag nog eens terug!

juli 2022

10

Arrangementen, workshops en bijzonderheden