Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Disclaimer

Op Chambres d’Hotes Wijzer komen bezoekers die op zoek zijn naar authentieke Chambres in Frankrijk. Het huren van een accommodatie gebeurt rechtstreeks bij de verhuurder van de accommodatie en verloopt niet via Chambres d’Hotes Wijzer.

Informatie op de website en naar links van derden

Chambres d’Hotes Wijzer (CDW) stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie uit de verkregen informatie via de pagina’s en vermeldingen op de website. De op deze website getoonde informatie wordt door zowel Chambres d’Hotes Wijzer als de accommodatie eigenaren op de website met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt geplaatst onvolledig en/of onjuist is.

De correctheid en juistheid van de inhoud van links naar derden (de directe website naar de Chambres van de eigenaar) is voor de verantwoordelijkheid van derden.

Chambres d’Hotes Wijzer behoudt zich het recht om bij onjuist gebruik van de pagina’s dit te corrigeren of te verwijderen.

Beoordelingen

Het is iedereen toegestaan om een beoordeling te plaatsen op een vermelding bij een accommodatie waar hij/zij geweest is. Daarentegen behoudt CDW zich het recht voor om een beoordeling te verwijderen als dit een persoonlijke aanval is, onnodig beledigend is of onterecht is. Het verwijderen van een beoordeling zal, indien mogelijk, per mail doorgegeven worden aan desbetreffende persoon.

Back up

Chambres d’Hotes Wijzer maakt regelmatig een back-up van alle gegevens. Hierbij dragen wij zorg voor de veiligheid van alle bestanden op de website, waaronder ook de informatie weergegeven van alle vermeldingen op CDW. Indien zich onverhoopt een calamiteit voordoet aan de server, zullen er zo min mogelijk gegevens verloren gaan. Chambres d’Hotes Wijzer is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit informatie die wordt verkregen via de pagina’s op de website.