Osmoy-Saint-Valery is een klein Frans dorpje in Normandië. Net buiten het dorp ligt de rustieke boerderij van Joël en Els Louiset-Spee, een Frans-Nederlands echtpaar.

Zij verwelkomen je graag in hun gastenverblijf, dat uitkijkt over de prachtige vallei van de Béthune en de bossen van het Foret d’Éawy. Er is een grote tuin met een terras. In de grote garage kan je je motor/fietsen stallen.

Het is een heerlijke omgeving om er met de motor of fiets op uit te gaan, te wandelen, musea te bezichtigen etc. Joël en Els kennen de omgeving op hun duimpje en hebben allerlei tips.

Aangezien Joël een koksopleiding heeft genoten, is het geen straf om hier aan te schuiven voor de maaltijd ….  En dat voor een klein prijsje: € 20 per persoon.

Een hele week logeren? Extra voordelig, € 430 per kamer!

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

 • Eigen sanitair
 • Honden welkom in overleg
 • Nederlands contactpersoon
 • WiFi

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 2 personen

Kamer Jeanne

 • Badkamer met douche
 • Eenpersoonsbedden
 • Eigen toilet
 • Televisie

Er zijn 2 éénpersoonsbedden, eventueel in overleg kan er nog eventueel een uitklapbed staan. Koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Beddengoed en …

max. 4 personen

Kamer Yvette

 • Badkamer met douche
 • Eigen toilet
 • Kinderbed mogelijk
 • Televisie

Kleine studio, 35m2, met kitchenette, een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een bed eronder dat je eruit kunt schuiven. Ook babybed …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 472 km

HAUTE NORMANDIE
Het blijft onbegrijpelijk dat de meeste Nederlanders dit gebied overslaan op weg naar het zuiden. Haute-Normandie is een prachtig gebied, rijk aan historie en heeft een mooi afwisselend landschap met bossen op de heuvels en dalen.

In de bossen van het Foret d'Eawy kunt u herten en everzwijnen tegenkomen. De bloeiende appelbloesem in het voorjaar is een lust voor het oog.

Langs de rivieren talrijke prachtige kleine dorpjes, omzoomd door glooiende akkers met granen en weilanden, die bevolkt worden door de Normandische koeien. U weet wel, die koeien die allemaal weten dat het in Normandië vaak mooi weer is en die daarom een zonnebril dragen.

STREEKPRODUKTEN
Hun melk is de basis voor het heerlijke Neufchatel kaasje. U vindt hier ook veel producenten van honing en andere streekproducten, waarbij we de cider en de calvados natuurlijk niet vergeten..

AVENUE VERTE
Door het prachtige landschap van département Seine-Maritime loopt de Avenue Verte. Dit is een oude spoorweg tussen Dieppe en Parijs die is omgetoverd tot een paradijs voor wandelaars en fietsers. Dit verharde pad van 45 kilometer is niet toegankelijk voor auto's, motors en brommers. U kunt dus veilig en in alle rust genieten van het Pays de Bray en het Pays Dieppois in Seine-Maritime.

Lees meer

Lees minder