Weekendje weg met… je vriend(inn)en… de familie… je kaartclub… het muziekgezelschap… de kookclub… je collega’s… je wijnvrienden…. het hockeyteam… of wat voor gezelschap dan ook…

Wij organiseren voor jou een weekend-op-maat in zuid-west Frankrijk. Domaine la Fontaine in Soubran is een fantastisch oord om te genieten van het klimaat, van de rust en van de veelzijdige regio Charente-Maritime.

Een heerlijke uitvalsbasis voor een veelheid aan activiteiten: op pad met GPS en wandelkaarten, een dagje wellness, een bezoek aan cognac-huizen en wijnchateaus bezoeken, een rondje golf, culinaire specialiteiten uit de regio ontdekken, uitwaaien aan het strand, noem maar op.

Een lang weekend (of midweek) genieten van de dingen die het leven goed maken. Wij bieden vijf geheel gerenoveerde B&B-kamers, smaakvol ingericht, gelegen in een sfeervol 19e eeuws Charentaise huis met een gezellige salon met satelliet TV, open haard, leestafel en piano. Ook zijn er vier knusse gîtes (vakantiehuisjes) met een eigen woonkamer en keuken.

Privé parkeerruimte, gratis WiFi, een grote tuin met picknick-tafels en natuurlijk het verwarmde zwembad maken het geheel tot een perfecte locatie om met je gezelschap te genieten van de heerlijke regio.

Afhankelijk van de groepssamenstelling kunnen wij een gezelschap van ca. 25 personen huisvesten. Er zijn kamers geschikt voor rolstoelgebruikers, dus ook mensen die minder goed ter been zijn, zijn van harte welkom.

Uiteraard bieden wij tijdens jullie verblijf échte franse maaltijden met een goed glas wijn. Het accent ligt hierbij op verse streekproducten, zoals vis uit de Atlantische Oceaan, Charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer.

Wij hanteren het principe ‘alles kan’, we zijn flexibel, professioneel en creatief in het vinden van mogelijkheden om samen met jou een persoonlijk ‘op-maat-pakket’ samen te stellen. Ook bij de voorbereidingen en het organiseren van vervoer kunnen wij je ondersteunen. Er zijn directe goedkope vliegverbindingen naar Bordeaux vanuit Eindhoven (Ryanair) en Amsterdam (Easyjet en KLM). Bordeaux ligt op een uurtje rijden van Domaine la Fontaine. Met de auto is het ongeveer 10 uur rijden (1000 km), en met z’n allen in een busje begint de pret al bij vertrek. Wil je halverwege overnachten, dan helpen wij graag bij het vinden van een geschikte accommodatie. Kijk op onze website www.domainelafontaine.com voor meer