yoga frankrijk

Welzijn

Y
Yoga vakantie in Zuid Frankrijk

Houd je van yoga, rust en luxe? Dan is La Douce Dordogne jouw vakantieplek!

Yoga op het terras van het zwembad, of in onze eigen yogastudio. Een ontspanningsmassage die de vermoeidheid en stress van het dagelijkse leven laat verdwijnen. Of ontspannen aan de rand van het zwembad. En al het moois van de Dordogne ontdekken. Dat is La Douce Dordogne.

De ideale plek voor een heerlijke yoga-wandel vakantie in een eigentijdse luxe chambres d’hôtes, een bed and breakfast midden in de rijke historische streek in het hart van de Dordogne, Zuid-Frankrijk.

La Douce Dordogne heeft vijf prachtige kamers. Elke kamer heeft een stijlvol en modern interieur en is van alle comfort voorzien. En, niet onbelangrijk, er is extra aandacht besteed aan het slaapcomfort.

Na een geweldig ontspannen, doch actieve yoga-sessie, lekker genieten van het zwembad, de jacuzzi en sauna. Compleet met een overweldigend uitzicht en een goed glas wijn erbij.

De mooie heuvels, weilanden en bossen lenen zich bij uitstek voor een wandeling. Vandaar dat we dit ook vaak combineren met de yoga-sessies.

Zó zou je dag eruit kunnen zien: in de ochtend een rustige en ontspannen hatha yoga, dan genieten van een heerlijke lunch, gevolgd door een goede wandeling, en bij terugkomst een actievere ashtanga yoga-sessie in onze eigen yogastudio.

Al met al een heerlijke plek om er even tussenuit te gaan met je vriendinnen/vrienden en te genieten van een relaxt verblijf in onze Bed and Breakfast La Douce Dordogne.

Een yoga-arrangement is in overleg in te vullen. Mail ons voor informatie omtrent het arrangement info@ladoucedordogne.com of kijk op www.ladoucedordogne.com/yoga.

Eén ding is zeker: Dit yoga-arrangement naar wens verveelt nooit. Edwin en Mariëlle van Zutphen heten je van harte welkom in hun Bed and Breakfast.