Workshop schilderen Frankrijk chambres d'hôtes

Creatief

W
Workshop schilderen in Frankrijk

Altijd al je talenten voor schilderen willen ontdekken? Hoe leuk is het om op het Franse platteland  onder de enthousiaste leiding van docente Annemiek Jongen lekker creatief bezig zijn!

Waar?

Corravillers is een klein dorpje van circa 200 inwoners, zo’n vijf uur rijden van  Maastricht (430 km.) Net buiten ’t dorpje, bovenaan de col, ligt de knusse boerderij van chambres d’hôtes Le Bonnefroy. Een week lang word je hier vertroeteld door gastvrouw en gastheer Anja en Martin van Kemenade.

Wat een inspirerende omgeving! Het buiten schilderen is een heerlijke bezigheid, waarbij het in het landschap vertoeven en het aanspreken van je zintuigen een extra dimensie geven aan het schilderen zelf en het eindproduct.

Hoe?

Docente Annemiek Jongen zorgt voor een gevarieerd schilderprogramma. Iedere dag werk je vanuit een andere opdracht/techniek op verschillende locaties. Dit biedt zowel voor beginners als gevorderden houvast, maar nodigt ook uit tot experimenteren en grenzen verleggen. Uiteraard kan je ook zélf bepalen hoe/wat je wilt schilderen!

Elke dag na ’t ontbijt, om 09.30 uur, beginnen we met werken (wanneer het erg warm is kunnen we samen afspreken dat we eerder beginnen). We gaan door tot ongeveer 16.00 uur, met tussendoor een lunchpauze. Je kan natuurlijk nog wat langer doorwerken, of even luieren, zwemmen of wandelen.

’s Avonds, rond 19.00 uur, drinken we een aperitief en bespreken we het gemaakte werk van die dag. Aansluitend genieten we van een gezamenlijk diner

Wanneer?

Van zondag 15 mei t/m vrijdag 20 mei 2022

Kosten?

De kosten van deze schilderweek bedragen € 787,50 per persoon.

Dit bedrag is inclusief:
* verblijf in twee- of vier-persoons kamer en linnenpakket,
* koffie, thee, alle maaltijden + wijn tijdens de maaltijden ,
* €285 lesgeld,
* evt. lunchpakket op zaterdag.

Dit bedrag is exclusief:
* overige drankjes,
* reiskosten,
* annuleringsverzekering, reis- en ongevallenverzekering,
* teken- en schildermateriaal.

Meer weten? Neem contact op met Le Bonnefroy