Schilderen workshop Noord Frankrijk

Creatief

S
Schilderen in Noord Frankrijk

Uit het hoofd

Vind je het ook zo’n weldaad om je af en toe helemaal te verliezen in creatief bezig zijn? Even het hoofd het hoofd te laten, en alleen maar doen wat je wordt ingegeven, bijvoorbeeld lekker creëren met kwasten en verf?

Op het Franse platteland

Hoe leuk is het om dat te doen met anderen, en ook nog ‘ns begeleid te worden! Helemaal leuk als dat is in een inspirerende omgeving, zoals het Franse platteland …

Fred en Annemarie organiseren in hun chambres d’hôtes Le Ciel Bleu in een klein, écht Frans dorpje in de Lorraine (Noord-Frankrijk), een schilderweekend/-week. Tien dagen kan ook!

Workshops

Onder leiding van de ervaren docente Marieke van Dijk heb je de keuze uit een weekend, een week of zelfs 10 dagen schilderen. Marieke is een allround kunstenares en geeft op een plezierige, open manier op elk niveau les. Jouw wensen en vaardigheden staan voorop.

Je maakt deze dagen 1 groot werk (of misschien wel meer). Elke ochtend is er een workshop. Natuurlijk mag je ook doorwerken aan je grote werk of iets heel anders.

De middagen zijn vrij te besteden, maar Marieke is voor vragen beschikbaar. Fred en Annemarie zorgen voor de inwendige mens en samen maken we er een gezellige tijd van, zodat je met mooie werkstukken en helemaal opgeladen huiswaarts keert.

Er is uiteraard ook gelegenheid om bv. te wandelen, te luieren of gezellig een stadje te bezoeken.

Wanneer is het?

Van 11 tot 21 mei.

Wat kost het?

– weekend: € 295 per persoon all in
– week: € 590 per persoon all in
– 10-daagse: € 870 per persoon all-in

Reserveren of meer weten?

Klik dan hier. Wil je Fred en Annemarie een bericht sturen, klik dan bij de eigenaargegevens op ‘Stuur een email’.