Arrangement Bourgogne

Actief

V
Voor- en najaarsarrangement in de Bourgogne

Wil je er nog even lekker een weekje tussenuit naar Frankrijk dit najaar, of wie weet volgend voorjaar? Dan heb ik een gouden tip, want de bed & breakfast Auberge le Grillon heeft een aantrekkelijk arrangement! En dat is goed nieuws voor de wijnliefhebbende natuurminnaar die van erg lekker eten houdt …

Natuur

Groene heuvels, wijnranken, klaterende beekjes, natuurlijke weilanden met heggetjes … Auberge Grillon ligt tussen het prachtige natuurgebied de Morvan en het bekende wijngebied Côte d’Or. Het is genieten van de ontluikende natuur in het voorjaar, en van de prachtige kleuren in de herfst.

Heerlijk om er dan op uit te trekken op de fiets of om eindeloos te wandelen.

Wijn

En ja, met de Côte d’Or in de buurt zijn er in het naseizoen natuurlijk de nodige wijnfeesten … En reken maar dat er bij de table d’hôtes in dit oude nonnenschooltje fijne Bourgondische wijnen worden geschonken …

Table d’hôtes

Die table d’hôtes is sowieso om van te watertanden … Lees maar eens hoe gasten hun verblijf bij Auberge le Grillon hebben ervaren!

Lekker rustig

Een bezoek aan de historische steden Autun, Beaune en Dijon is trouwens ook leuk om te doen. Net als de vele kastelen, kerken en abdijen zijn ze zeer de moeite waard. En buiten het seizoen zijn de bezienswaardigheden in alle rust te bezoeken.

In het voor- en naseizoen worden er ook brocantemarkten georganiseerd. Er hangt dan een echt Franse sfeer.

De kosten

Het arrangement is

  • Inclusief half pension
  • Op basis van 2 personen/kamer
  • Inclusief welkomstdrankje

Drie nachten – € 165 per persoon, vier nachten – € 220 per persoon

Interesse?

Klik op Auberge le Grillon en reserveren maar. Heb je een vraag? Klik dan bij de eigenaargegevens op ‘Stuur een email’.