Motor arrangement Languedoc

Actief

H
Huur een motor in de Languedoc

Houd je van motorrijden, dan is natuurpark Haut-Languedoc een aanrader! Ook La Montagne Noire is erg geschikt voor leuke motortochten.

Heb je op vakantie je motor niet mee, maar heb je wel zin in een mooie motortocht? Dan is het voordelige motor-arrangement van chambres d’hôtes La Cerisaie ideaal: huur van een motor zit erbij!

Fijne uitvalsbasis

Chambres d’hôtes La Cerisaie is een heerlijke plek, van waaruit je prachtige ritten kan maken en dit natuurgebied ‘ns kan verkennen. Het fraaie 19e eeuwse Maison de Maître heeft mooie authenieke details, en is omgeven door een ruime, lommerrijke tuin vol met bloeiende planten en struiken.

Er zijn fijne kamers, de gastvrijheid van Stefan en Leon is hartverwarmend en er wordt ook nog ‘ns verrukkelijk voor je gekookt!

Motoren te huur

Stefan en Leon hebben twee tourmotors: een Suzuki V-Strom en een BMW Classic K100. De verhuur zal verlopen via ‘Motoshare’, zodat de verzekering goed geregeld is. Eventueel is ook een motorpak maat XL en maat M en schoenen (maat 42 en maat 43) te huur. Het is wel handig als je zelf een helm meeneemt.

Motor-arrangement

Het bestaat uit:

  • Welkomstdrankje bij aankomst op La Cerisaie;
  • 3 overnachtingen inclusief ontbij;
  • 2 dagen huur van twee motoren. De derde dag kun je lekker chillen aan het zwembad, of de omgeving op een andere manier verkennen.
  • 1 avond een driegangendiner inclusief koffie/thee

Prijs voor 2 personen:
– Kamer klassiek: € 655 in voor- en naseizoen, € 685 in hoofdseizoen
– Kamer superieur: € 715 in voor- en naseizoen, € 745 (hoofdseizoen).

Optioneel: huur 2 motorpakken / schoenen: € 20 pppd.

Meer weten?

Klik hier en stuur Stefan en Leon een bericht bij de eigenaargegevens