T
Table d’hôtes

Elke dag heeft u de mogelijkheid om bij ons aan te schuiven voor de “table d’hôtes”.

Terwijl Rudolf zich bezighoudt met de voorbereidingen van het viergangendiner dekt René een prachtige tafel voor ons allen. Een ruime voorraad tafelkleden, servies, bestek en tafelversiering staan garant voor iedere dag een andere sfeer.

Bij de bereiding van de maaltijd gebruiken wij in principe alleen verse producten, dus geen diepvries, pakjes en zakjes!

Iedere avond proberen wij een culinaire reis te maken met onder andere zelfgemaakte Franse streekgerechten, zelf verzonnen combinaties en plaatselijke producten zoals de kazen.

Tijdens het diner schenken wij een wijn uit onze streek die wij bij een lokale wijnproducent inkopen.

Uiteraard houden wij zoveel mogelijk rekening met speciale wensen zoals wat u wel of niet lust. Mocht u allergisch zijn voor bepaald voedsel of volgt u een dieet, dan horen wij dat graag tijdig van u.

Voor een 4-gangen diner, inclusief een halve liter wijn, brengen wij € 24,50 per persoon in rekening. Voor een menu voor kinderen tot 12 jaar rekenen wij € 16,00. Het ontbijt zit altijd bij de prijs van de kamer inbegrepen.

De table d’hôtes bij ons is naast het genieten van een diner ook een sociaal gebeuren, wij stellen dan ook voor om de mobiele telefoon, laptop, i-pad e.d. tijdens het diner uit te schakelen.

Nieuw vanaf seizoen 2018:
De donderdag wordt een wat meer relaxte dag. Wij gaan dan (op inschrijving) 1 gang serveren.
Onbeperkt huisgemaakte soep eten, stokbrood en Franse kaas voor een mooie soepprijs van € 8,50 per persoon. Eventuele drankjes die u wilt nuttigen zetten wij op de streeplijst.

Wij kunnen u diverse restaurantjes in de buurt aanbevelen.
Er zijn in de buurt restaurants waar u met de lunch tegen redelijk lage prijzen een leuke maaltijd kunt gebruiken.
Ook bevindt zich in Roanne het michelinsterren-restaurant Les Trois Gros. Wilt u een exclusieve lunch of diner tegen een aantrekkelijke prijs dan kunnen wij u zeker Restaurant l’Assiette Roannaise aanbevelen.