workshop schilderen frankrijk

Creatief

S
Schilderen op vakantie

Schilderles op je vakantie-adres

Nog nooit geschilderd, maar altijd al eens willen doen? Wat dacht je van een workshop schilderen tijdens je vakantie?

Huur de gîte Les 2 Tulipes in de Creuse, en ga onder begeleiding van de Nederlandse eigenaar Frédéric lekker een middagje schilderen op het Franse platteland!

Voor beginners en gevorderden

De schilderworkshop heeft een luchtig en ontspannen karakter en is geschikt voor beginners en gevorderden. Je hebt geen schilder-ervaring nodig: de workshop is zo ingericht, dat die voor iedereen toegankelijk is.

Deze workshop is een prima eerste stap in de wereld van kleur en expressie. Door te werken aan de hand van je eigen wensen of opdrachten, maak je kennis met diverse materialen en technieken.

Je begeleider

De workshop wordt gegeven door de Nederlandse kunstenaar / schilder: Frédéric Fortanier. Frédéric heeft een grote kennis van vormen en kleuren en heeft diverse exposities in binnen- en buitenland op zijn naam staan. Zijn opleiding aan de Vrije Academie in Nederland zorgde uiteindelijk voor zijn heldere, soms confronterend kleurgebruik. Experimenten met alternatieve materialen gaat hij niet uit de weg en daarbij zoekt hij de grenzen op. Hij laat u kennismaken met zijn ruime ervaring met aquarel, acryl en gouache.

Creativiteit maakt blij, het opent je hart en geeft ruimte aan nieuwe ideeën.

De kosten

Kosten van deze workshop, inclusief materiaal, koffie/thee en ter afsluiting een glaasje wijn: € 62,50 pp. (bij deelname van 2/3 pers – duur ca. 2,5 uur)