K
Kinderen

La Panacée leent zich uitstekend voor een vakantie met kinderen. Zo zijn er twee familiekamers, ieder met twee slaapkamers. Uw kinderen hebben dus fijn een eigen slaapkamer. Ook op de andere kamers is verblijf met kinderen mogelijk. Wij kunnen dan een (kinder)bed bijplaatsen.

Een aantal van onze faciliteiten is speciaal op kinderen gericht. Zo is er een kinderbad voor de allerkleinsten (zie foto) en hebben we een speeltoestel, een tafeltennistafel, een voetbaltafel en knutselspullen. Natuurlijk kunnen uw kinderen ook lekker spelen in en rondom het zwembad. Ook als het onverhoopt minder weer zou zijn, dan kunnen de kinderen in de hangar op een groot scherm een filmpje kijken.

U heeft de mogelijkheid om ‘s avonds bij ons te dineren, terwijl uw kinderen binnen gehoor afstand liggen te slapen. Voor de kinderen is er, indien gewenst, een table d’hôte enfant.

In de omgeving kunt u leuke dagtripjes maken. Bijvoorbeeld een dagtripje prehistorie. U kunt dan beginnen met een bezoek aan de grotten van Lascaux II; daarna de stoere levensechte dinosauriërs in het Prehistodino park bekijken; en via de rotswoningen van de prehistorische mens weer terug naar La Panacée. Een mooie kanotocht maken is natuurlijk ook altijd leuk. In de buurt zijn vele attractieparken.
Wij hebben uiteraard de nodige tips!