D
De keuken

Ontbijt:
Een ontspannen start van de dag. Een ontbijt met croissants en stokbrood, een gekookt of gebakken eitje, diverse soorten beleg waaronder onze huisgemaakte jam, verse jus d’orange, en natuurlijk koffie of thee.

Lunch:
Tussen twaalf en twee, de Franse lunchtijden, kunt u bij ons op het terras onder de lindebloesems van een lekkere lunch genieten.

Picknickmand:
Bent u van plan er een dagje lekker op uit te trekken? Reserveer dan een goed gevulde picknickmand bij ons. Wij kunnen u tips geven voor leuke picknickplaatsen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld aan de rand van het meer Lac du Causse.

Snacks:
Bij het zwembad en op het terras kunt u de hele dag door gekoelde drankjes en diversesnacks bestellen. Wat dacht u van een kaasplateautje met een flesje heerlijke witte wijn? Een lekker koud biertje kan natuurlijk ook.

Table d’hôtes:
Op zaterdag, maandag en woensdag serveren wij een uitgebreide table d’hôte. U kunt dan genieten van een viergangendiner.

Plat du jour:
Op zondag, dinsdag en vrijdag serveren wij een maaltijd bestaande uit één gang, zoals bijvoorbeeld een runderstoofpotje, geroosterde kip of boerenlasagne.

BBQ
In het hoogseizoen houden wij op vrijdag een BBQ op het terras bij het zwembad.

Table d’hôtes enfant:
Kinderen houden er vaak niet van om lang aan tafel te zitten. Wij bieden dan ook een speciale kinder table d’hôtes aan. De kinderen eten een uurtje eerder dan de volwassenen en krijgen een kindergerecht en een toetje. Ze kunnen daarna weer lekker gaan spelen (of naar bed) en de ouders kunnen zelf rustig (verder) tafelen.