A la vieille école is een gerestaureerde school, gebouwd in de 19de eeuw in Monségur. Het is een trendy, aangenaam huis met leuke accessoires. 

Deze streek is fantastisch en in volle expansie!

Ideaal en centraal gelegen op een uur van de Atlantische Oceaan en de Pyreneën!

Platteland, rust, genieten is hier de boodschap, ook culinair: Foie gras de canard, Confit de canard,…Pastis Landais, Tursan, Jurançon,…

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • WiFi
  • Kindvriendelijk
  • Nederlands contactpersoon
  • Op doorreis naar het zuiden
  • Eigen sanitair
  • Lunchen mogelijk
  • Table d'hotes
  • Zwembad

Annelies Van haecht

Meer over de eigenaar Sluiten

Trendy, aangenaam huis met leuke accessoires. A la Vieille Ecole wordt gerund door de Belgische eigenaar(s) Eric & Annelies Carrasquet- van Haecht: “Dynamisch, enthousiast koppel dat geniet van het leven!”

Wat maakt A la Vieille Ecole uniek?
Een oud schoolgebouw en we liggen centraal op een uur van de zee en de bergen! Deze wordt gerund door Eric & Annelies Carrasquet- van Haecht sinds 2010. “Omdat we mensen graag verwennen en zelf levensgenieters zijn!”

Overweegt u om een hapje mee te eten in A la Vieille Ecole?
De specialiteiten van de kok zijn: Belgische keuken en de streekgerechten.

Dineren kunt u al vanaf €27 per persoon.

U kunt door Eric & Annelies Carrasquet- van Haecht worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Eric & Annelies Carrasquet- van Haecht
Chambre dhôtes in een gerestaureerde school. Drie trendy ingerichte kamers, twee met aparte badkamer met bad en een met geïntegreerde douche.

Centraal gelegen op een uurtje van de Atlantische kust (Biarritz, Bayonne) en een anderhalf uur van de Pyreneën.

De aangename gastenkamers bieden u alle comfort. ’s Ochtends kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en bij mooi weer kan dit op het terras.

Beschikbare kamers

De beschikbaarheidskalender van deze chambres d'hôtes is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1225 km

Deze Chambres d'Hôtes is rustig gelegen in een landelijk gebied, dicht bij een golfbaan, in een bosrijke omgeving, in de buurt van een visvijver, in de buurt van een meer. emPau/em is de dichtstbijzijnde internationale luchthaven. Het dichtstbijzijnde treinstation is emOrthez/em. A la Vieille Ecole ligt in een bijzonder gedeelte van het departement Landes in het plaatsje Monsegur. Dit departement behoort tot de Franse regio Aquitaine. Monsegur ligt in de buurt van de Franse stad Mont de marsan.

A la vieille Ecole is een trendy gerestaureerde school in Monségur.

Lees meer

Lees minder