In de Var komen de ziel van de Provence en de schittering van de Côte d’Azur samen; het goede leven kleurt de wijnen, de zuiderse keuken en de sterke geuren die in ons geheugen staan gegrift. Hier in het hart van de Provence vindt u onze trendy chambres d'hôtes.

Onze vier ruime gastenkamers met airco, individuele ingang en 1,8m brede boxspring bedden bieden een schitterend uitzicht over de wijngaarden van de "Côte de Provence". 

De Provence staat bekend om al het lekkers dat er ieder seizoen weer te verkrijgen is. Om onze gasten daar optimaal van mee te laten genieten, presenteren wij jullie niet alleen elke morgen een lekker ontbijt, maar laten wij U ook geregeld meegenieten van onze table d’hôtes.

Het ontbijt wordt in het ochtend zonnetje geserveerd op het terras met uitzicht over de wijngaarden. MaisonC is gebouwd op een zeer oude olijfgaard en bij het ontwerp zijn de oude "restanques" zoveel mogelijk behouden zodat onze b&b  perfect in de omgeving is opgenomen. 

Cabasse is de perfecte uitvalsbasis om zowel de Provence, de Verdon als de Côte D'azur te verkennen! In de buurt vindt u top wijnhuizen, Provencaalse markjes en voornamelijk een gezellige ontspannen vakantie sfeer. 

Lekker eten, ruime kamers, schitterende rustige omgeving, centrale ligging …. MaisonC is thuiskomen in de Provence, vakantie op z'n best!

Onze B&B is gebouwd op een steile helling en daarom niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.


Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Beschikbare kamers

max. 2 personen

Kamer Cyrille

– Boxspring 1.80m – Verduisterende overgordijnen

max. 2 personen

Kamer Camille

– Twee personen (boxspring 1.60m) + 1 kind (boxspring 1.40m – op mezzanine) – Verduisterende overgordijnen Geschikt voor kind vanaf …

max. 2 personen

Kamer Caroline

– Boxspring 1.80m – Verduisterende overgordijnen

max. 3 personen

Kamer Charles

– Boxspring 1.80m – Verduisterende overgordijnen


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1257 km