chambres d'hotes wijzer

Welkom op Gîtes Wijzer

Op Gîtes Wijzer selecteren we persoonlijke en kleinschalige vakantie adresjes door heel Frankrijk

Welkom op Gîtes Wijzer! Mijn naam is Nynke Postma en ik vertel je graag even wat over deze website: 

Op Gîtes Wijzer én op Chambres d’Hôtes Wijzer vind je een ruime keuze aan vakantiehuizen (gîtes) en kleinschalige adresjes (chambres d’hôtes) op mooie, rustige plekjes in heel Frankrijk. Adresjes veelal ‘gerund’ door Nederlandstalige eigenaren en waar je vaak ook aan kunt schuiven voor de table d’hôtes. Want zeg nou zelf: een verblijf tussen de wijngaarden en de koeien is toch veel leuker dan in een hotel aan de A6 of in het centrum van een stad?

Zoek je een vakantie-adres ‘a la campagne’, een bijzondere workshop of arrangement, of  een leuk verblijf onderweg in la Douce France? Op onze websites vind je het allemaal!

Een weekje, of langer, in je eigen vakantiehuis?

Op onze site Gîtes Wijzer tref je vakantiehuizen in alle soorten en maten aan. Veelal zijn het gîtes op het terrein van één van de chambres d’hôtes, en bieden dan ook vaak extra faciliteiten, zoals een table d’hôtes. Ook daar kun je zoeken op Interesses die passen bij jouw wensen!

 

Gites Wijzer

Honderden adresjes, workshops en arrangementen

Op Gîtes Wijzer en Chambres d’Hôtes Wijzer vind je adresjes en inspiratie om een heerlijke vakantie in Frankrijk samen te stellen. Of natuurlijk een adresje voor onderweg.

Je kan zoeken op regio of departement, maar ook via de kaart, door in te zoomen in het gebied waar je wil verblijven.  Maar je kunt ook zoeken op Activiteiten naar de leukste workshops, arrangementen of bijzonderheden voor een unieke vakantie in Frankrijk.

De voordelen van Gîtes Wijzer en Chambres d’Hôtes Wijzer

  • Honderden leuke adresjes in alle hoeken en gaten van Frankrijk
  • Even zoveel arrangementen, workshops en bijzonderheden voor een unieke vakantie
  • Artikelen over jouw favoriete regio’s
  • Altijd direct contact met de eigenaar
  • Je betaalt geen reserveringskosten

Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer zijn producten van Publièra Publishers, tevens uitgever van drie Frankrijk-magazines: