Een B&B in L’Hérault, met de historische stad Montpellier

Ontdek een historische stad als Montpellier en leuke badplaatsen aan de Middellandse Zee vanuit een B&B in L’Hérault. Dit is een departement dat in de regio L’Occitanie ligt. Het is een veelzijdig departement waar veel te doen en te zien is. Met een ligging aan de Middellandse Zee zijn er mooie stranden en badplaatsen, maar verderop in het binnenland zijn er ook het Canal du Midi, de rotsformatie Cirque de Mourèze en verschillende mooie grotten. Ook zijn er leuke plaatsjes zoals Montpellier, Béziers, Sète en Minerve.

  Bekijk ons aanbod

  Op zoek naar chambres d’hôtes in Hérault?

  Zoek Chambres d’Hôtes

  Ontdek L’Hérault vanuit een bed & breakfast

  In L’Herault ligt het Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc, een prachtig natuurpark met een divers landschap. Je vindt er bossen, wijngaarden, kloven, meren, watervallen en kleine dorpjes. Het is een schitterend gebied om zowel wandelend als fietsend te ontdekken.
  Het departement heeft ook een keteldal wat op de werelderfgoedlijst staat, namelijk de Cirque du Navacelles, de rotsformatie Cirque du Mourèze, waar je kunt wandelen tussen een grote groep dolomietrotsen en het Canal du Midi met de romantische uitstraling van het door bomen begrensde kanaal.
  L’Herault heeft verder een heel aantal mooie grotten. Zo zijn er de Grotte de Glamouse en de Grotte des Demoiselles die beide indrukwekkende druipsteenformaties hebben.

  Leuke plaatsjes in L’Hérault
  L’Herault heeft verschillende mooie plaatsjes om te ontdekken. De hoofdstad van het departement is Montpellier. Het is een plaats met een rijk erfgoed. Je vindt er mooie middeleeuwse straatjes en prachtige oude bouwwerken.
  L’Herault is een departement waar nog steeds sporen van de geschiedenis van de Katharen terug te zien aan steden zoals Béziers en Minerve.
  Met een ligging aan de Middellandse Zee zijn er ook een heel aantal leuke badplaatsen waar je je goed kunt vermaken. Zo is er Cap d’Agde met een luxe jachthaven en mooie ongerepte natuur en de moderne badplaats La Grande-Motte.

  Vind op onze site jouw B&B in L’Hérault en ontdek het allemaal.

  Bekijk ons aanbod

  Persoonlijke, kleinschalige en authentieke B&B’s en vakantiehuizen door heel Frankrijk.

  Genieten van het goede leven op het Franse platteland