yogavakantie corrèze chambres d'hôtes le manoir de jasmine

Welzijn

Y
Yogavakantie in de Corrèze

Wil je je lichaam en geest echt ‘ns ontspannen, dan is een yoga retreat ontzettend heilzaam, al helemaal op deze bijzondere plek in Frankrijk …

Diepe rust door yoga

Door de inspanning en de ontspanning die yoga je geeft, ervaar je diepe rust, en dat een week lang.

Marjolein Faber van Yogalein neemt je mee langs verschillende vormen van yoga, van poweryoga tot yinyoga en yoga nidra, en je maakt zelfs een uitstapje naar Qi Gong, de bewegingsleer die de levensenergie beter door je lijf laat stromen.

Wat een weldaad voor lichaam en geest …

Stijlvolle en duurzame plek

En het prettige is dat deze weldadige yogalessen worden gegeven op een bijzondere plek in de Corrèze in Midden-Frankrijk, chambres d’hôtes Le Manoir de Jasmine.

In een oude manoir bij een chateau heeft de artistieke Jasmijn haar stijlvolle én duurzame paradijsje gecreëerd. Het Yumeko-beddengoed, de matrassen van natuurlijke materialen, het linnengoed van hennep, de opgeknapte meubelen uit de streek, en nog veel meer: hier is alles zoveel mogelijk duurzaam.

Goddelijk eten

Ook het eten is hier een feestje! Gezond, biologisch met lokale streekproducten van de markt, en natuurlijk de kruiden en eetbare bloemen uit de tuin. De lunches en diners bereiden we samen in de woonkeuken.

Voor wie?

Zowel beginnende als gevorderde yoga-liefhebbers zijn van harte welkom. Er zijn 3 prachtige tweepersoons kamers, en er is dus plek voor drie stellen. Dat mogen partners zijn, maar ook goede vrienden of vriendinnen.

Wanneer?

Deze ontspannende, gezellige én lekkere yogaweek is van 14 tot 21 september.

Wat kost het?

De kosten zijn € 1.050 p.p. exclusief drank- en reiskosten.

Meer weten?

Klik dan hier en stuur Jasmijn een bericht bij de eigenaargegevens.