Mont Ventoux fietsen gîtes

Actief

W
Wielrennen rond de Mont Ventoux

Wielrennen in Nederland is leuk. Nog leuker is om in je vakantie het vlakke land achter je te laten en je kuiten te trainen op de bergen in Frankrijk. Wat dacht je van de Mont Ventoux?

Mont Ventoux

Dus neem je fiets lekker mee op vakantie. En natuurlijk schreeuwt deze mytische berg dan om in je vakantie beklommen te worden, en een mooie tijd neer te zetten, al of niet met je wielermaten.

Prachtige andere routes

Maar wist je dat er ook nog talloze andere mooie ritten zijn in deze prachtige omgeving, met zijn wijnvelden en pittoreske dorpjes? Hier vind je er een aantal:

NAAR

Perfecte uitvalsbasis!

Als je hier een week (of langer) wil zijn om ’s lekker te fietsen, en te genieten van al het andere wat de Provence te bieden heeft, hoe fijn is het dan om dat te doen vanuit een prachtige gîte op een mooi, sfeervol domein?

Waar je terecht kan met je gezin of met je wielervrienden en -vriendinnen. Je kan genieten van een heerlijk zwembad, van warme gastvrijheid, van een fijne massage en meer. En ze gouden tips hebben over lekkere restaurantjes, wijnboeren, markten en noem maar op.

Eric en Heleen van Résidence Les Belles Heures ontvangen je met open armen. Geen eigen fiets mee? Je kan ze huren in Vaison.

Weten hoe het domaine eruit ziet? Kijk maar!

Meer weten?

Klik hier. Bij de eigenaargegevens kan je Eric en Heleen een bericht sturen.

Heel veel fiets- en ander plezier!