Vogels spotten Noord Frankrijk

Actief

V
Vogel Wandel Weekend in de Meuse

Opladen

Laad jij je ook altijd zo op aan het zijn in de natuur? Groen om je heen, ruimte, vogels in de lucht, bloemen die zich laten zien, heerlijk, daar komt een mens van bij! In het voorjaar barst dan ook nog eens het vogelgekwetter los. We horen van alles, maar hoe heten ze eigenlijk? En wat kenmerkt zo’n vogeltje?

Vogels spotten

Hoe leuk is het dan om een gids aan je zijde te hebben die, al kuierend door fraai landschap, van alles weet te vertellen over onze gevederde vrienden … Ik heb goed nieuws: dat kan, en wel in de mooie Meuse in Noord-Frankrijk! Wandel je mee?

Logeren op het Franse platteland

Je logeert in de supergezellige bed-and-breakfast (chambres d’hôtes op z’n Frans) Le Ciel Bleu van Fred en Annemarie. Er wordt heerlijk voor je gekookt.

Overdag ga je lekker op pad, in een rustig tempo, door de ontluikende natuur, vogels ontdekken. Er zijn zoveel vogels in de Meuse! Onder begeleiding van een ervaren vogelgids wandel je in de mooie natuur van de Meuse, in een afwisselend landschap van bossen, rivierlandschappen en heuvels.

De wandelingen zijn niet zo lang (max. 10 km), dus ook geschikt voor niet geoefende wandelaars. Er wordt een keer gepicknickt, en op zaterdag lunchen we in een restaurant.

Reken maar dat er gezellig wandelend een (vogel-)wandelwereld voor je open gaat!

Wanneer?

Van 27 tot 30 april.

Wat kost het?

De kosten zijn € 225 per persoon all-in.

Ik ga mee!

Loop je mee, of wil je meer weten? Klik dan hier. Je kan Fred en Annemarie een bericht sturen door bij de eigenaargegevens te klikken op ‘Stuur een email’.