Trouwen Frankrijk wijngaard

Overig

T
Trouwen in een wijngaard

Droom jij ook van trouwen in een wijngaard in Frankrijk? Bij wijndomein Chateau Canet kan het!

Je eigen wensen

Bruiloften zijn heel speciale gelegenheden en we hebben hier op Château Canet geen ‘vaste formule’. We bieden je eenvoudig het exclusieve gebruik van het pand aan, zodat je je bruiloft op je eigen manier kan vieren en we zullen er zijn om ervoor te zorgen dat al je dromen uitkomen.

Je kunt precies kiezen hoe je wilt dat de dingen zijn, dus als je wilt trouwen in de wijngaarden, dan kan dat, maar misschien geef je de voorkeur aan een andere plek die goed bij je past. Je kan je eigen muziek, cateraars en alles wat je maar wilt hebben kiezen. We delen graag onze ervaring en doen graag suggesties en als je wilt kunnen we je helpen met de planning.

L’Orangerie, onze ontvangsthal heeft enorme glazen ramen die uitkomen op een binnenplaats met olijfbomen, dus er is de mogelijkheid om buiten te zitten. Het is ook mogelijk om een ​​partytent op te zetten om deze ruimte uit te breiden. De barbecueplek met uitzicht op de olijfgaarden is een ideale locatie voor evenementen voor of na de bruiloft.

Genoeg plek voor je gasten

L’Orangerie biedt plaats aan 80 of 120 personen voor een cocktailreceptie en we hebben accommodatie voor maximaal 48 personen in onze cottages.

Herfst- en winterbruiloftspakket

In samenwerking met Rubijoy Weddings hebben we een prachtig pakket voor stellen die geïnteresseerd zijn in een intieme, all-inclusive herfst / winter in het zuiden van Frankrijk.

We hopen dat het in de smaak zal vallen bij stellen wier huwelijksplannen door COVID zijn beknot.

De all-inclusive pakketprijs bedraagt ​​€ 9.950 en omvat:

  • Professionele huwelijksplanning in de aanloop naar de huwelijksdag.
  • Coördinatie op de dag zelf.
  • Exclusief gebruik van het landgoed voor 3 nachten / 4 dagen.
  • Accommodatie ter plaatse voor 38 personen, in 8 gezellige cottages.
  • Een welkom wijn- en kaasevenement, met bekroonde wijnen van het landgoed en lokale kazen.
  • Een persoonlijke kelderbezoek met de wijnmaker.
  • De wijnen van Château Canet tegen kelderdeurprijzen en zonder kurkengeld, om je feest te begeleiden (rood, wit, rosé en mousserend).