Ontspanningsweek Noord Frankrijk

Welzijn

O
Ontspanningsweek in Noord Frankrijk

Druk druk druk

We leven in een drukke tijd waarin we er niet altijd aan toekomen de tijd voor onszelf nemen. Terwijl ons dat zo goed zou doen. Even afstand nemen. Zodat je weer kan opladen. In de weerbarstige praktijk van alledag kan dat best lastig zijn.

Een weekje voor jezelf

Wat dacht je ervan om er een week tussenuit te knijpen? Even een week time-out en quality-time op het Franse platteland, helemaal voor jou? Jezelf even helemaal kunnen opladen zorgt ervoor dat je het dagelijkse leven beter aankan.

De supergezellige chambres d’hôtes Le Ciel Bleu ligt in de mooie Lorraine, op 450 kilometer vanaf Utrecht. In een langgerekt zonnig dal tussen de akkers en de uitgestrekte bossen verblijf je in een klein écht Frans dorpje.

Hier organiseren eigenaren Fred en Annemarie een ontspanningsweek.

Elke dag een chakra

Elke dag staat in het teken van een van de chakra’s zodat alle aspecten van jouzelf aan bod komen.

Kom helemaal tot rust en bij jezelf. Ontspanning door o.a. wandelen, geleide (boom) meditaties, yoga, massage, sauna, een creatieve holistische workshop. Er is ook gelegenheid om een individuele pendel- en/of kaartlegging te doen. Er zijn door de week heen verschillende activiteiten waar je aan deel kunt nemen.

Niets moet, alles mag. Alle activiteiten zijn op ontspanning gericht, zodat je aan het eind van de week opgeladen weer huiswaarts keert.

De hele week wordt er in deze knusse chambres d’hôtes heerlijk voor je gekookt.

Wat zijn de kosten?

€ 590,= per persoon all-in

Meer weten?

Klik dan hier. Je kan Fred en Annemarie een bericht sturen door bij de eigenaargegevens te klikken op ‘Stuur een email’.