Arrangement Tijd voor jou

Welzijn

H
Het is Tijd voor jou!

Doorhollen

Hoe vaak neem jij nou eigenlijk de tijd om aandacht aan jezelf te besteden? Komt het er bij jou ook niet van, even te stoppen, en kijken hoe het anders kan?

Op de rem

Kom je daar niet aan toe, hoe fijn is het dan om jezelf een break te gunnen op het Franse platteland in de Champagne, en een lang weekend aandacht te schenken aan jezelf! Dat is nog eens quality time …

Rust en stilte

In de weldadige rust en stilte op de boerderij van Carol en Gérard kijken zij een weekend lang samen met jou in een ontspannen sfeer naar wat jij nodig hebt. Op een van de ochtenden start je met een stiltewandeling.

Gezonde voeding

Gérard informeert je over de invloed van voeding op je lichaam. Je gaat onder andere ‘anders ontbijten’ en gezamenlijk vegetarisch koken. Uiteraard gevolgd door een gezellige maaltijd.

Meditatie

Carol laat je het verschil ervaren tussen Tangram meditatie en relaxatie. Je leert de basis van de Tangram meditatiehouding en de meditatieve mind.

Herboren

Opgeladen ga je na dit 4-daags all-in themaweekend weer naar huis. Als jij genoten hebt is dit weekend geslaagd. En het is nog mooier als je naar huis gaat met nieuwe ervaring en kennis waar je thuis een vervolg aan kunt geven.

Het arrangement

Carol en Gérard verzorgen het programma met z’n tweeën. Naast een grote dosis praktijkervaring putten ze uit hun kennis als Tangram meditatie coach, NLP’er, voedingsdeskundige algemeen en orthomoleculair.

Wanneer?

  • Aankomst: donderdag 20 oktober tussen 15.00 en 18.00 uur.
  • Vertrek: maandag 24 oktober na het ontbijt.

Hoe duur is het?

Dit geheel verzorgde weekend kost € 475 p.p.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • 4 overnachtingen
  • Alle maaltijden
  • Drank (koffie, thee, frisdrank, bier, huiswijn)
  • Het volledige programma met kookworkshop, meditatie, wandeling, persoonlijke begeleiding etc.
  • Gebruik Finse sauna

Deelnemen

Je kunt dit arrangement zowel met z’n tweeën boeken als individueel. Het weekend gaat door bij een minimaal aantal deelnemers van 6. Het maximale aantal personen is 8. (Mogelijk gedeelde kamers)

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober 2022.

Met een groep?

Ben je met een groepje van minimaal 6 personen en wil je graag gebruik maken van een vergelijkbaar arrangement op maat, neem dan contact met op met Carol en Gérard om te overleggen over de data, het tarief en de mogelijkheden.

Meer info?

Ga naar chambres d’hôtes Sainte Anne Aube en klik bij de eigenaargegevens op ‘Stuur een e-mail’.