Hemelvaart Pinksteren Arrangement Frankrijk

Overig

H
Hemelvaart- en Pinkster Arrangement

Er even tussenuit

Even helemaal weg met Hemelvaart of Pinksteren, en toch niet al te ver weg? Ga lekker naar de Thiérache in Noord-Frankrijk! Genieten van de stilte en de natuur, van mooie steden en heerlijk eten. En natuurlijk van de wijn en … de champagne!

Thiérache

In het prachtige heuvellandschap van de Thiérache, aan de grens van de Franse Ardennen, kan je eindeloos wandelen en fietsen. Het glooiende landschap is heel afwisselend met kleine dorpjes en adembenemende vergezichten.

De landbouw en veeteelt bepalen al eeuwenlang het beeld van weilanden, gescheiden door riviertjes en lage heggen. Het is zo rustig dat je zonder problemen op de verharde wegen kunt wandelen en fietsen. Je komt vrijwel niemand tegen.

En wat dacht je van een bezoek aan de champagnehoofdstad Reims, of de middeleeuwse stad Laon, waar je ook een deel van de ondergrondse stad kunt bezoeken, en Charleville, waar je prachtig langs de Maas kan fietsen tot aan de Belgische grens?

Fijne uitvalsbasis

Chambres d’hôtes Au Chapitre, gevestigd in een oude notariswoning in de oude kern van een dorp, is dan een fijne uitvalsbasis. En ze hebben ook nog ‘ns een heel aantrekkelijk arrangement … Een paar dagen lang heerlijk ontspannen, lekker slapen en verrukkelijk eten!

Voordelig arrangement

Chambres d’hôtes Au Chapître heeft een fijn arrangement voor je samengesteld:

  • Aankomst op donderdag 9 mei of vrijdag 17 mei vanaf 15.00 uur met koffie of thee en taart. ’s Avonds een driegangendiner.
  • De volgende dag een uitgebreid ontbijt en ’s avonds een viergangen aspergediner.
  • Op zaterdag (Hemelvaart) of zondag (Pinksteren) ’s ochtends ontbijt, en ’s avonds een culinair vijfgangendiner inclusief wijnarrangement.
  • Op de dag van vertrek een rijkelijke brunch.

Wat kost het?

€ 499 voor 2 personen, o.b.v. een tweepersoons kamer, € 345 voor een eenpersoons kamer.

Wil je verlengen? Dat kan! Een nacht extra o.b.v. halfpension (twee personen) kost slechts € 115!

Meer weten?

Klik dan hier en stuur Jan en Monique een bericht bij de eigenaargegevens.