wijn beaujolais b&b

Gastronomie

B
Bourgondische Wijnweek

Wil jij een week lang de Beaujolais ontdekken, gepassioneerde wijnboeren leren kennen, en genieten van de mooiste flessen wijn?

Op naar Domaine Lachat, en kom een week lang genieten van gezelligheid, lekker eten en drinken!

Zo ziet het programma er ongeveer uit:

Dag 1
Op de aankomst-dag verwelkomen we onze gasten met de inmiddels bijna beroemde Domaine Lachat BBQ avond. Tijdens de avond proosten we op een heerlijke week.

En maak je over de volgende ochtend geen zorgen. Dagelijks verzorgen we voor de gasten een uitgebreid ontbijt om de dag goed te beginnen.

Dag 2
Vandaag is het tijd om ons domaine eens goed te laten zien. We lopen door de wijnvelden en duiken de cuvage in.

In de middag vertrekken we voor ons eerste uitstapje naar een bekend wijnhuis. Hier proef je dat Beaujolais wijnen niet alleen zijn om meteen op te drinken maar zeker ook om te bewaren!

Dag 3
Na het ontbijt vertrekken we weer naar een wijn domaine. Hier krijgen we te zien hoe deze wijnboer vernieuwend bezig is met het verbouwen van zijn druiven. De passie spat er vanaf!

Aan het eind van de middag komen we weer samen op het domaine en beginnen we aan een hele speciale proeverij met een uitgebreide apéro.

Dag 4
Deze dag genieten we van een uitgebreide viergangen lunch bij één van de beste restaurants in de Beaujolais. De sommelier van dit restaurant zoekt de mooiste Beaujolais (en uit andere Franse regio’s) wijnen voor ons uit.

Dag 5
Nu is het alweer tijd om afscheid te nemen. Natuurlijk genieten we eerst nog even van een lekker ontbijtje.

We laten je niet met lege handen naar huis gaan …

Zin in? Geef je op bij Domaine Lachat!