wandelen auvergne arrangement

Actief

A
Arrangement in het Parc Livradois-Forez

Paradijs voor natuurliefhebbers

Het Parc Livradois-Forez, het grootste natuurpark van Frankrijk ligt midden in Frankrijk op de uitlopers van het Centraal Massief in de Auvergne. Hier vind je natuur met een grote diversiteit aan flora en fauna. De streek kenmerkt zich door bossen, hoogvlaktes, velden, authentieke dorpen en vergezichten. En … er zijn honderden kilometers aan wandelpaden en prachtige rustige wegen om te fietsen of te toeren!

Perfecte uitvalsbasis

In dit natuurpark vind je Le Vertige, een half uur vanaf de A71. Een domein met een chambres d’hôtes, een vrijstaande vakantiewoning en een prachtig, weids opgezet natuurkampeerterrein midden in de Auvergne. Het huis is omringd door de tuin en de fruitboomgaard die als vanzelf overgaan in de aangrenzende natuur. Cees en Gerda bieden gastvrijheid, comfort, lekker eten  en een ongedwongen sfeer.

Vanaf het terrein is uitzicht op de 50 km verderop gelegen Puy-de-Dôme,  het prachtige coulisselandschap en de dorpskern van Échandelys op 800 m.

Wandel- en fietsroutes

Er starten meerdere wandel- en fietsroutes van verschillende lengtes direct vanaf het gehucht waar je soms  helemaal niemand tegen komt. Je vindt hier natuur, stilte, ruimte en de authentiek Franse cultuur met zijn schilderachtige dorpjes. Vanuit Échandelys kan je dagtochten maken naar de steden Puy-en-Velay, La Chaise Dieux, Issoire, Ambert, Clermont-Ferrand en natuurlijk naar de vulkanen. ’s Avonds is het dan weer genieten van de rust en stilte rond en op Le Vertige.

Aantrekkelijke arrangementen

Le Vertige heeft twee aantrekkelijk geprijsde arrangementen!

Zevendaags arrangement

Voor € 335 per persoon (o.b.v. 2 personen op een kamer) verblijf je zeven nachten op Le Vertige met logies, ontbijt en  5 x diner (3-gangendiner incl. wijn/fris koffie/thee). Je logeert in een comfortabele kamer met eigen badkamer en toilet.

Vierdaags arrangement

Voor € 210 per persoon (o.b.v. 2 personen op een kamer) verblijf je vier nachten op Le Vertige met logies, ontbijt en  3 x diner ( 3-gangendiner incl. wijn/fris koffie/thee). Je logeert in een comfortabele kamer met eigen badkamer en toilet.

Bij een boeking van 1 persoon op een kamer betaal je € 15 per nacht extra.

Op maat

De startdatum is niet gekoppeld aan vaste dagen van de week. Heb je je arrangement liever anders, dan passen Cees en Gerda het in overleg graag voor je aan.

Contact

Heb je een vraag, wil je reserveren, dan kun je deze de vraag eenvoudig stellen via het contactformulier op de website van Le Vertige, of stuur op Chambres d’Hôtes Wijzer een bericht bij de eigenaargegevens.