Slapen vlakbij de snelweg in Frankrijk

Dat doet je toch niet in zo’n onpersoonlijk hotel? Kies voor een chambres d’hôtes! Waar je persoonlijk wordt ontvangen door een gastheer en gastvrouw. Voel je thuis en kom tot rust na een dag op de weg, en … spreek weer even je eigen taal.

Zoek je ergens anders een adresje ‘langs de weg’? Bekijk dan ook zeker alle andere b&b’s en vakantiehuizen op doorgaande route naar het zuiden van Frankrijk. Veelal verstopt op het platteland van Frankrijk, waar je kunt genieten van rust, eenvoud en een hartelijke gastvrijheid.


La Bagatelle Melay

La Bagatelle Melay | doorreis adres

La Bagatelle Melay

La Bagatelle Melay is de ideale pitstop op weg naar je vakantiebestemming!

Halverwege de Autoroute du Soleil (A31), ter hoogte van Langres, kan je gebruik maken van een voordelig overnachtingsarrangement: Lekker eten, ontspannen slapen, uitgebreid ontbijten en fris weer op weg.

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 65 euro


La Rose Blanche

La Rose Blanche | doorreis adres

La Rose Blanche

La Rose Blanche ligt niet ver van het bekende knooppunt bij Langres.

Een fijne plek op een mooie locatie in een klein authentiek Frans dorpje met een geweldige gastheer die heerlijk kan koken. Hier kom je tot rust in een chambres d’hôtes met een gezellige Franse sfeer en een prachtige tuin.

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 55 euro

 


Maison le Roux

Maison le Roux | doorreis adres

Maison le Roux

Een prachtig gelegen, sfeervol en warm verblijf, en fijn rustpunt op je reis: Maison le Roux.

Even heerlijk genieten van de authentieke sfeer, van de prachtige kunst van de gastheer en van de sublieme kookkunsten van de gastvrouw!

Een overnachting in deze B&B is mogelijk vanaf 55 euro.

 

 


Le Bailli de Montsaugeon

Le Bailli de Montsaugeon | doorreis adres

Le Bailli de Montsaugeon

 

Le Bailli de Montsaugeon is een authentieke plek in de historische setting van een site pittoresque: Montsaugeon.

Arjan Blok ontvangt je hier op korte afstand van de autoroute, net even een half uurtje rijden vanaf  Langres.  Koken kan hij als de beste en wees dus op tijd voor zijn table d’hôtes en geniet dan van de stilte na een dag op de snelweg.

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 99 euro.

 


La Perle d’Anrosey

La Perle d'Anrosey | op doorreis

La Perle d’Anrosey

Na een lange dag in de auto is het goed ‘thuiskomen’ bij La Perle d’Anrosey van Egbert en Ilja.

Op een klein half uurtje van de snelweg, halverwege Vittel en Langres, kom je in hun voormalige wijnhuis tot rust op de grens van de Vogezen en de Bourgogne. Een goed glas wijn bij de table d’hôtes, en je plakt er vast nóg een avond aan vast!

Een overnachting in deze B&B is mogelijk vanaf 80 euro (familiekamer vanaf 110 euro).

 


La Folie à Deux

La Folie à Deux | op doorreis

La Folie à Deux

Niet ver van La Perle tref je ook Folie à deux van Vincent en Charlotte, aan de rand van het dorp Corgirnon, op korte afstand van de snelweg bij Langres.

Vijf dagen per week staat hier de table d’hôtes voor je klaar. Ook voor meer dan een nachtje is dit een ideaal adresje om Langres en de omgeving van de stad te ontdekken

De kosten voor een nacht in deze B&B gaan vanaf 57 euro.

 


Nog geen geschikt adresje vlakbij de snelweg gevonden? Bekijk dan zeker ook eens al onze chambres d’hotes op doorreis naar Zuid-Frankrijk en Spanje. Via hun vermelding kun je vrijblijvend een aanvraag plaatsen. Je betaalt geen reserveringskosten en zult zo snel mogelijk een reactie terug verwachten.