Op de Résidence geven we graag onze aandacht aan het welbevinden van onze gasten.

Wellness Lifestyle is een levensstijl gebaseerd op rust, harmonie, een gezonde work-/life balans en goede leef-, bewegen en eetgewoontes.

Het toepassen van enkele simpele gewoontes kan reeds helpen om de voordelen van een wellness lifestyle te ervaren.
Luister alleen muziek als die rust geeft; lees een boek waar je door geraakt wordt; vermijd tv/kranten; zwem elke dag minimaal een half uur; geniet twee keer per week van de massagestoel voor een gehele lichaamsmassage; maak elke dag een wandeling door de natuur/wijnvelden, koop verse producten van de markt, schenk een glas wijn in en geniet van de omgeving en de zon!

De grootste uitdaging is om je gedachten tot rust te laten komen. Je zult merken dat als je aandacht schenkt aan wat zich voordoet op het moment nu, je gedachten naar de achtergrond verdwijnen.

Het realiseren dat je gedachten niet ‘de werkelijkheid’ is, kan een bevrijdend inzicht zijn. Meditatie, in welke vorm dan ook, brengen gedachten tot rust.

Door met je aandacht in het hier en nu te zijn, worden negatieve gedachtepatronen doorbroken. De kwaliteit van leven neemt toe. Leef bewuster door de kleine dingetjes weer te ervaren zoals bij één maaltijd de eerste hap bewust te proeven.

We staan open voor het faciliteren van (groeps)activiteiten, workshops, retreats waar persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing plaatsvindt en het welzijn van de mens wordt bevorderd.

We doen onze activiteiten met respect voor de natuur en omgeving.