Wat is er niet leuker dan tijdens een week vakantie twee totaal verschillende regio’s van Frankrijk aan te doen. De eerste helft van je vakantie verblijf je in een vrijstaand huis in de Auvergne en de tweede helft in een vakantiehuis op het kleinschalig vakantie domein op La-Bastide in de Limousin. Niet alleen de regio’s verschillen van elkaar, maar ook de vakantiehuizen. De Auvergne is een mooi wisselend vulkaan landschap. Schitterend om te wandelen, te fietsen, pittoreske franse dorpjes of de grote stad Clermont Ferrand te bezoeken. Er zijn heerlijke restaurants met streekproducten als bijvoorbeeld truffade lees mee

Omgeving Limousin

De Limousin is een departement met een schitterende omgeving. Het weidse landschap leent zich voor allerlei tochtjes met de vele mooie vergezichten die je tegenkomt.

De Haute Vienne ligt in het centraal massief dat ook wel de watertoren van Frankrijk wordt genoemd. De vele rivieren, meertjes en watervallen bieden een heerlijke watervakantie. De streek Limousin biedt voor iedereen wat wils.