Data
Voor 2019 zijn nog geen datums gepland. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Minimale deelname 2 personen, maximaal 8 personen.

Dag van aankomst in Dommartin-le-Saint-Père, ontvangst met een welkomstdrankje. Betrekken van de kamer en mogelijkheid om de benen te strekken na de autorit, door het maken van een wandeling in en om het dorp, met een beschreven wandelroute. Om ongeveer 19:30 uur wordt een driegangen diner geserveerd. Na een welverdiende nachtrust, ontbijt en dan op stap naar de workshoplocatie.

Aldaar rond 10:00 uur begint de eerste dag met kennismaken en uitleg over de inhoud en werkwijze. Direct daarna aan de slag met het creatieve proces. Gedurende de hele dag is er begeleiding. Naast koffie en thee zal, tussen de middag, een heerlijke lunch worden geserveerd. Omstreeks 16:00 uur wordt de eerste dag afgerond met een drankje naar keuze: biertje, glas fris of een goed glas wijn!

Daarna is de keuze: terug naar Les-Hirondelles in Dommartin te gaan en lekker te ontspannen: In de hottub? Of op eigen gelegenheid nog een tochtje in de mooie omgeving te maken b.v. bezoek aan het Lac du Der. Het driegangen diner zal wederom rond 19:30 uur aanvangen..

De tweede dag begint vanzelfsprekend weer met een heerlijk ontbijtje en tochtje naar Sauvage-Magny waar de rest van de dag wordt doorgewerkt, kort onderbroken door een lunch. Rond 16.00 uur wordt onder het genot van een drankje de workshop afgerond. ’s Avonds staat er weer een heerlijk driegangen menu op de kaart en kunnen ervaringen met tafelgenoten worden gedeeld.

De volgende ochtend eindigt het arrangement maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het verblijf ten einde is. Vòòr de workshopdagen en erna bestaat er de mogelijkheid om één of meerdere dagen bij te boeken en de omgeving met zijn stadjes, Champagnehuizen en natuur te bezoeken.

Kosten: € 350,- per persoon op basis van twee cursisten per kamer. Voor 1 persoon op een kamer geldt een toeslag van € 45,-. Mocht de tweede logé niet aan het cursusprogramma willen deelnemen dan wordt voor die persoon alleen het verblijf drankjes en eten in rekening gebracht.

Inhoud: 2-daagse workshop, welkomstdrankje, 3 overnachtingen met ontbijt, 3 maal diner (bij diner 2 consumpties incl.). 2 maal lunch, koffie thee tijdens workshop en drankje na afsluiting.

Zelf geschikte kleding meenemen, alle overige praktische zaken voor de workshop zoals gereedschappen, hulpmiddelen en materialen zijn aanwezig en inclusief.

Minimale deelname 2 personen, maximaal 8 personen.