Ons Triple A arrangement (anders, ambachtelijk, authentiek) laat u kennis maken met een keur van mooie en lekkere regionale producten. Wij laten u proeven, ruiken, zien en voelen bij ons en in de directe omgeving.
De producten worden op kleine schaal gemaakt en zijn zoveel mogelijk biologisch. De meeste producenten kunt u bezoeken en zij zullen u laten zien en uitleggen hoe hun producten tot stand komen. Dit zijn mensen die met plezier en passie hun ambacht uitoefenen.

Wat hebben wij voor u geselecteerd?
Worstjes, geitenkazen, patés, honing, essentiële oliën en verzorgingsproducten, tapenades en confits van eekhoorntjesbrood, wijn en keramiek.

Buiten deze ambachtelijke fabrikanten kunt u op de lokale marktjes ook uw hart ophalen. U bent in of in de buurt van de mooiste dorpjes zoals: Lavaudieu, Lavoûte-Chilhac, Auzon en La Chaise Dieu. Als laatste hebben we een bijzondere ervaring voor u, die hier volop aanwezig is: het horen van de stilte!

Wij nodigen u uit om dit speciale arrangement bij ons te komen beleven. Wat bieden wij u binnen dit verwen-arrangement?
– Een welkomstdrankje.
– Vijf overnachtingen in Le Grand Trianon (inclusief ontbijt) in een mooie kamer met eigen sanitair. U bepaalt zelf uw aankomstdag in overleg met ons.
– Table d’hôte (diner) inclusief een fles regionale wijn op de avond van aankomst en de avond voor uw vertrek.
– Routebeschrijvingen en uitleg van de te bezoeken adressen.
– Toeristenbelastingen.
– Kennismakingspakket met een selectie van de regionale lekkernijen.

De prijs van dit arrangement voor 2 personen die samen een kamer delen is € 475,00. We kunnen het arrangement aanpassen naar uw wensen (verlengen, inkorten, meer of minder avonden diner, lunchpakket, etc.): vraag ons naar de mogelijkheden.