Maak afwisselende wandeltochten door de prachtige natuur van de Meuse; kom helemaal tot rust in dit onbekende paradijs en verblijf bij verschillende Chambres d’hôtes of in een caravan op een camping.

De deelnemende locaties zijn:

Het arrangement kan naar eigen wens (op basis van beschikbaarheid) worden samengesteld. Je bepaalt zelf bij welke locaties je wilt overnachten en hoeveel nachten je bij iedere locatie wilt verblijven. Tussen de locaties zijn routes uitgezet, variërend van 16 tot 20 kilometer. Ook kunnen vanuit iedere locatie prachtige (rond)wandelingen gemaakt worden.

We hanteren de prijzen voor overnachtingen/ontbijt en diner zoals die op de verschillende hierboven vermelde websites staan. Het enige wat je nog extra betaald is het vervoer van de bagage (€ 5,- p.d) en de lunch (€ 7,= p.p.p.d)

Ieder arrangement is inclusief:

  • Het gewenste aantal overnachtingen met ontbijt (behalve bij de camping)
  • Een lunchpakket incl. koffie/thee op alle wandeldagen
  • Wandelkaarten
  • Bagagevervoer tussen de verschillende locaties

Avondeten

Le Paradis en Le Ciel Bleu bieden ook Table’d’hôtes (diner), info vind je op hun websites. In St Mihiel bevinden zich diverse restaurants op loopafstand. Op de camping kun je eventueel zelf een maaltijd klaarmaken in de caravan; in het dorp (op loopafstand) bevinden zich een kleine kruidenier, een slager en een restaurant. Op de camping kan je ook het een en ander kopen.
Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie over dit arrangement