Driemaal per week kookt Florence, onze Franse vriendin, voor alle gasten; op zaterdag, op dinsdag en op donderdag. Alle gasten zijn welkom om aan te schuiven.

Florence kookt voornamelijk regionale gerechten en werkt zoveel mogelijk met producten uit de omgeving en van het seizoen. (Maar ze verraadt haar Spaanse roots als ze een formidabele paella met sangria op tafel zet!).

Als het mogelijk is, koken we met groeten, fruit en kruiden uit eigen tuin: tomaten, aubergines, courgettes, sla, komkommer, topinamboer, vijgen, pruimen, walnoten, aardbeien, tijm, rozemarijn, oregano, koriander, basilicum, etc.

Table d’hôtes bij ons bestaat uit een aperitief met hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Inclusief wijn/bier/frisdrank en koffie/thee.

In de regel bereiden we maaltijden met vis en/of vlees, maar als u speciale wensen heeft, zoals vegetarisch, kunt u dit van te voren melden. Dan houden we hier graag rekening mee.

Table d’hôte begint om 19.00 uur met het aperitief.

Omdat wij met verse producten werken vragen wij u om tijdig te reserveren; voor de aankomstdag kan dat via het reserveringsformulier of per mail. Voor de overige dagen kan dit een dag van te voren bij Anne of John.

Table d’hôte per persoon € 24,50
Kinderen tot 12 jaar € 12,5