Dit is een appartement voor twee tot vier personen. Uniek is dat u voor deze suites niet vast zit aan een vaste aankomst-/vertrekdag, noch aan een minimale verhuurperiode van een week!
Mocht je de suite voor minder dan een week willen reserveren, neem dan even contact met ons op via de mail.

Een suite heeft naast een ruime slaapkamer en badkamer met grote inloopdouche, een eigen zitkamer, TV, Blue Ray, muziekinstallatie, airco en een luxe keuken met alle benodigde apparatuur zoals vaatwasser, oven, inductie kookplaat en koel/vrieskast.

In de salon staat een tweepersoons slaapbank met goed(!) matras van 2 meter lang, waardoor de suite geschikt is voor vier personen.

De gasten van onze suites kunnen gezellig aanschuiven bij onze table d’hôtes, zondagse lunch, wijnproeverij/BBQ of gebruik maken van de maaltijdsalade. Wij verzorgen ook de baguette voor het ontbijt, zodat u lekker kunt uitslapen. Indien u dit liever heeft, kunt u ook bij ons ontbijten voor slechts 7 euro p.p.p.d.( met o.a. zelfgemaakte confiture en zelfgemaakte yoghurt). voor kinderen onder de 12 jaar is dit 3,50 euro pppd

De suites hebben elk een privé terras met veel privacy en een prachtig uitzicht. Datzelfde uitzicht is er ook overal in de ruime tuin met daarin een zwembad speciaal voor de gasten van de suites en de gite.

De suites hebben een WIFI koppeling.
Beddengoed, handdoeken en badlakens worden door ons verzorgd. In een aparte ruimte zijn een was- en droogmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Wij hebben geen voorzieningen voor kleine kinderen.