Du Bois Tordu is een houten vakantiehuis met een begane grond en een verdieping en is comfortabel ingericht.

Op de begane grond treft u een woonkamer met een luxe open keuken aan. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de veranda. Vanuit de woonkamer heeft u wederom een prachtig uitzicht over heuvels en dalen.
De woonkamer heeft een zithoek met een drie persoonsbank, twee fauteuils, een tv met Franse zenders en dvd-speler en een stereotoren.
In de kasten liggen boeken, spelletjes, dvd’s en een map met wandel- en fietsroutes.

De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, Nespresso koffiezetapparaat, een filter koffiezetapparaat en een uitgebreide keukenuitrusting.

Naast de entree bevindt zich de badkamer met douche, toilet, wasmachine en föhn en een tweepersoons slaapkamer met openslaande deuren naar de veranda.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers onder een hellend dak. Beide kamers hebben twee éénpersoonsbedden.

Du Bois Tordu wordt verwarmd door middel van elektrische kachels. Vanaf 1 oktober tot 1 mei wordt het electra afgerekend op basis van gebruik, € 0,15 per kWh.

Voor ons vakantiehuis geldt dat u 10% korting krijgt op de tweede week aaneengesloten huren, niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Maximale aaneengesloten huurperiode is 3 maanden.