Lente vieren in het Zuiden?

Chambres d’hôtes La maison aux escalades heeft een super Lente-aanbieding!

De prijs voor 4 nachten voor 2 personen is  375€  incl. ontbijt, 2 x een driegangendiner, een fles huiswijn en twee toegangskaarten voor La Grotte Chauvet 2 (met grotschilderingen van meer dan 30.000 jaar oud!), de prijs voor 7 nachten voor 2 personen is € 575.

Onze mooie Maison d’hôtes ligt aan de rand (5 min. te voet van het dorpje) van het lieflijke, middeleeuwse dorpje Largentière in de Zuid Ardèche. We beschikken over 3 mooie en gezellig ingerichte kamers, ieder met eigen sanitair.

Provençaalse & brocante marktjes, middeleeuwse kastelen, idyllische rivierlandschappen en authentieke dorpjes zijn een bezoek waard. Voor wie van actie houdt? Wandelen, klimmen, kanoën & canyoning zijn enkele voorbeelden voor de actieve mens. Liever lekker luieren? Ook dat kan aan de oever van een rivier of in onze heerlijke tuin die voorzien is van diverse zitjes.

Heb je altijd al eens gedroomd om in een yurt te slapen? Op een idyllisch gelegen plekje in onze tuin staat een echte Mongoolse yurt. Knus en gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien, inclusief eigen sanitair (in een apart houten gebouwtje naast de yurt).

Prijs voor 4 nachten voor 2 personen is € 395,  incl. 2 x een driegangendiner, een fles huiswijn en twee toegangskaarten voor La Grotte Chauvet 2 (met grotschilderingen van meer dan 30.000 jaar oud!). De prijs voor 7 nachten voor 2 personen is € 625. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan onze uitgebreide ontbijttafel (7,50€ p.p. per keer of 45€ p.p. voor een hele week).

Wil je genieten van een schitterende omgeving in een gastvrije chambres d’hôtes? Boek dan je verblijf bij La maison aux escalades!

Aanbieding is geldig van 13 april tot en met 12 mei 2019.