Wij zijn Monique en Tiddo Folmer en vanaf het nieuwe seizoen in 2019 volgen we Marianne en Hennie officieel op als eigenaar van La Souche.

La Souche herbergt alles wat we gevoelsmatig zochten. De omgeving is adembenemend en heel veelzijdig. Het dorp, de mensen, de wijngaarden en de rijke natuur van de Languedoc. Het voelt als een fantastische sprong in het diepe om ons in deze omgeving te kunnen vestigen.

Na verkoop van onze woonboerderij en Bed & Breakfast in Zuidlaren, misten we de reuring die het ontvangen van gasten met zich meebrengt. We besloten de sprong te wagen en serieus werk te maken van de lang gedroomde verhuizing naar Frankrijk.

We zetten voort wat Marianne en Hennie sinds 2003 met zoveel toewijding opgebouwd hebben. La Souche is een uniek, authentiek, gastvrij thuis én een bruisende onderneming. We doen er alles aan om de sfeer en kwaliteit te waarborgen. Natuurlijk nemen we ook onze eigen signatuur mee in de keuken en in het gastheerschap.
We willen onze gasten een hartelijk en comfortabel verblijf bieden. Een plek waar je speciale herinneringen aan blijft bewaren.