Maison Olleris wordt gerund door de Belgische eigenaren Kaat & Henk: “Wij zijn een Belgisch koppel met Westvlaamse roots, vijftigers en met veel zin om gasten van allerlei nationaliteiten te ontvangen en gedurende enkele dagen samen te leven in het Zuidwesten van Frankrijk.”

Wat maakt Maison Olleris uniek?
Het Zuidwesten van Frankrijk geniet al vele jaren onze voorkeur: de mensen zijn er “à l’aise”, gemoedelijk, geen platgetreden toeristische paden en de gastronomie is om duimen en vingers bij af te likken!

We willen onze gasten een aangename en zorgeloze vakantie aanbieden waarbij de gastvrijheid, het genieten van de natuurpracht en de lekkere keuken voorop staan!

Overweegt u om een hapje mee te eten in Maison Olleris?
De specialiteiten van de kok zijn: het cacaoboontje in ons logo en “Chambres et Chocolats” verwijzen naar de Belgische chocolade die voor de gasten nooit veraf zal zijn.
Vervolgens gebruiken we nagenoeg uitsluitend seizoensgebonden streekproducten in de table d’hôtes.

Dineren kunt u al vanaf € 30 per persoon.

Bij Maison Olleris kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Veganistische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Kaat & Henk worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits
– Spaans

Meer over Kaat en Henk
De creativiteit van Kaat vind je terug in de inrichting van het huis en in de gerechten van de table d’hôtes.
Toerisme is haar ding en ze wil de gasten graag de streek laten ontdekken.
Recent behaalde ze haar diploma “Ambachtelijk Chocolatier” en hiermee wil ze in de toekomst winterarrangementen aanbieden in de chambre d’hôtes en workshops chocoladebewerking organiseren voor kleine groepen.

Voor Henk (‘Henri’ voor de Fransen) is het openen van een chambre d’hôtes al vele jaren zijn droom. Het beheren van de reservaties, de ontvangst van de gasten en de informatie over het verblijf is zijn dada.
Het onderhoud van het domein neemt hij ook graag voor zijn rekening. Hij is echter het liefst te vinden tussen de gasten van Maison Olleris, genietend van een goed gesprek met een wijntje uit de streek.