Mas des Poutres wordt gerund door de Nederlandse familie van Balken.

U kunt door Familie van Balken worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over de familie van Balken
Je kent het wel, al genietend van de luxe van je vakantieverblijf, wegdromen bij de gedachten ‘hoe gaaf zou het zijn om ooit zoiets zelf te runnen? ! ’.
Die droom bleef steeds langer hangen en we zijn op de achtergrond eens gaan denken waar we dan zouden willen gaan wonen en wat we dan willen gaan doen. Dat het Frankrijk zou gaan worden stond al snel vast, al jaren gaan we hier met veel plezier op vakantie en genieten we van al het moois dat dit land te bieden heeft. Mooi weer was ook één van de redenen, lekker hele dagen buiten kunnen zijn, Zuid-Frankrijk dus!

En na een zoektocht van een aantal jaren naar het perfecte gebied en de perfecte locatie hebben we deze in de zomer van 2016 dan toch echt gevonden. In oktober van datzelfde jaar zijn wij de trotse eigenaren geworden van een “Mas” in Charmes sur l’Herbasse. Een klein dorpje in het Franse departement “Drôme”(regio Rhône-Alpes), een uur en een kwartier onder Lyon en een half uurtje van Valence vandaan. In de prachtige locatie zagen wij de mogelijkheid om Mas des Poutres te realiseren.

Als gezin met twee jonge kinderen weten we als geen ander hoe fijn het is als juist zij zich vermaken tijdens de vakantie. En dus willen we onze activiteiten richten op gezinnen met jonge kinderen. Op 10 juli 2017 zijn we definitief verhuisd naar Frankrijk en is ons grote avontuur echt begonnen.