Pradis wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Monica & Maurice Timmermans: “Actieve, dierenliefhebbers die in 1999 Brabant hebben verlaten om het geluk te zoeken in de Auvergne.”

Wat maakt Pradis uniek?
Het uitzicht rondom de accommodatie is fantastisch… groen, groen en nog eens groen… de brabantse gezelligheid, met het gezamelijke avondeten aan de grote tafel op het terras staan garant voor het ultieme vakantiegevoel.

“Zoveel mogelijk gasten kennis leren maken met het schitterende Natuurpark Livradois-Forez en onze paarden.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in Pradis?
De specialiteiten van de kok zijn: lokale gerechten en Franse klassiekers… Magret de canard met bramen, blanquette de veau, zuidelijke BBQ met verse tabouleh’s etc etc… en niet te vergeten de lokale kazen; Fourme d’Ambert, Fournols, Cantal, saint nectaire etc…

Dineren kunt u al vanaf € 18 per persoon.

U kunt door Monica & Maurice Timmermans worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Monica & Maurice Timmermans
Al op relatief jonge leeftijd (30 & 35jaar) hebben wij er voor gekozen het ‘roer’ om te gooien en in de Auvergne te gaan leven… Nu 13 jaar later voelen we ons bijna Auvergnat… gaan zelden nog terug naar Nederland en is de lijst van Hollandse producten die wij nog missen ‘gekrompen’ naar enkel nog pindakaas en…

Onze dagelijks leven staat in het teken van onze paarden, 14 grote en 2 kleintjes. Een hele familie, maar een passie waar we nooit genoeg van krijgen. : ).