Peyrelevade wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Ruud Truijens en Arna Op ten Berg.

U kunt door Ruud Truijens en Arna Op ten Berg worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Ruud Truijens en Arna Op ten Berg
Arna Op ten Berg is mijn vrouw en mijn naam is Ruud Truijens. Beiden zijn wij vijftigers. Sinds februari 2007 zijn wij eigenaren van Peyrelevade op de grens van de Dordogne en de Lot-et-Garonne. Met de aankoop van Peyrelevade begon ons “ik vertrek”, kortom de droom die waarheid werd. Arna is begonnen op de HALO in Den Haag en kwam in het onderwijs terecht. Na een studie docent economie werden beide vakken gecombineerd. Later werd de overstap gemaakt naar het MBO waar zij werkt als docent bedrijfseconomie. Arna combineert haar werk in Nederland met het leven in Frankrijk.

Ik ging direct van de middelbare school naar het Korps Mariniers. Na 6 jaar was dat genoeg en werd de overstap gemaakt naar het ondernemerschap in de horeca in Den Haag. 8 jaar later heb ik mijn bedrijf verkocht. Uiteindelijk kwam ik te werken in de wereld van sport met o. a functies als manager bij de Haagsche Rugby Club en begeleider van sporttalenten bij het Olympische Steunpunt. Overigens is mijn favoriete sport rugby en voor een liefhebber zoals ik, is de streek waar wij wonen een waar paradijs.

Wij ontvangen u met veel plezier op Peyrelevade en hopen dat u, net zoals wij, zult genieten van het Franse leven!

Ruud en Arna.