Sfeervol, authentiek met aandacht voor biodiversiteit.

l’Oustal wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Ena Spreij & Ruud Garama: “Gastvrij, geïnteresseerd in mens, dier en maatschappij.”

Wat maakt l’Oustal uniek?
Het pand, de ruime kamers, het schitterende uitzicht en het brede interessegebied van de eigenaren. “Naast dat wij onze boterham moeten verdienen, vinden wij het prettig dat onze gasten genieten van al het moois dat onze streek te bieden heeft.”

Overweegt u om een hapje mee te eten in l’Oustal?
De specialiteiten van de kok zijn: wereldkeuken, gebruik van lokale, veelal biologische producten.

Dineren kunt u al vanaf € 29 per persoon.

Bij l’Oustal kan rekening gehouden worden met onderstaande dieetwensen:
– Vegetarische keuken
– Glutenallergie
– Notenallergie

U kunt door Ena Spreij & Ruud Garama worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Ena Spreij & Ruud Garama
Van april tot juni organiseren wij diverse natuur-themareizen. Met een specialist op zoek naar orchideeën, vlinders of vogels.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor wandelweken in september en oktober.

Zou u zelf een themaweek willen organiseren en met een groepje bij ons willen verblijven, dan kunnen wij dat faciliteren ( overnachtingen, maaltijden, vervoer).

Meer informatie hierover vindt u op onze website.