Les Terrasses de Cascavelle wordt gerund door de Nederlandse eigenaren Jolanda Moerland en Rob Agterdenbos: “Op zoek naar een andere invulling van ons leven, creëerden wij dit prachtige plekje op aarde en willen wij ons volledig inzetten om het onze gasten net zoveel te laten genieten als wij zelf! .”

Wat maakt Les Terrasses de Cascavelle uniek?
De combinatie van integratie van natuur en landschap met de weldadigheid van luxe en comfort. “Wij runnen deze accommodatie omdat wij graag onze gasten willen laten meebeleven hoe geweldig je kunt genieten van deze prachtige plek onder de zon.”

U kunt door Jolanda Moerland en Rob Agterdenbos worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Jolanda Moerland en Rob Agterdenbos
Enkele jaren geleden besloten wij, Jolanda Moerland en Rob Agterdenbos, dat het tijd was om de bakens te verzetten. Al jaren bezitten we een mooi oud huis in de Creuse, waardoor we al heel lang weten hoe paradijselijk het is om op het Franse “platteland” te vertoeven. Het Zuid Franse klimaat bleef maar lonken en het prachtige licht van de Provence blijft maar schijnen, zodat we in 2015 definitief de knoop hebben doorgehakt. Na enkele intensieve jaren, hebben we nu een prachtige nieuwe chambres d’hotes met gite, voor ons zelf en onze gasten gereed.

Wij stellen onze gasten graag in de gelegenheid om samen met ons te genieten van zon, natuur, cultuur, wijn en spijzen en alles wat de Provence te bieden heeft.

Wie fysiek iets mankeert, kan terugvallen op kennis en kunde van Jolanda, die tot voor kort werkte als wijkverpleegkundige.

Wij hopen dat onze gasten genieten van elkaar, van de andere gasten en van al het mooie en lekkere van het Franse land.