Valvert wordt gerund door de Belgische eigenaar Cathy Herssens.

U kunt door Cathy Herssens worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels

Meer over Cathy
Toen ik oog in oog stond met Maison Valvert was het liefde op het eerste zicht : een 18de eeuwse mas met een oninneembaar uitzicht op de Petit Luberon waarvan ik meteen het potentieel onderkende. Ik greep de kans met beide handen aan, en ging er aan de slag. Een 2-tal jaar na de opstart leerde ik mijn partner Pierre Darge, journalist, globetrotter & auteur kennen toen die langskwam voor een reportage. Hij viel niet enkel voor de charmes van de Luberon en van Maison Valvert maar ook voor die van mij.

Ondertussen hebben we Maison Valvert uitgebouwd tot een juweeltje van rust en klasse en hebben we samen de gastvrijheid op hoog niveau getild.

Meer dan 10 jaar later is de B&B nog steeds onze trots en geniet ik nog altijd van mijn job. Al blijft het elke dag knokken maar die uitdaging is er wel één die in 300 dagen zon per jaar baadt, om nog van de heldere luchten, de prachtige natuur en de immer verrijkende kennismaking met onze uitzonderlijke gasten te zwijgen!

We kijken er dan ook naar uit om jullie te mogen verwelkomen.