Wij zijn Kaat en Emiel, de nederlandse eigenaren van Gite rural. We zijn gastvrij en hartelijk maar wij houden vooral rekening met uw privacy.

Kaat heeft interesse in wijnen en is degene die kookt. Emiel is van beroep groenjournalist, fotograaf en plantenkenner en altijd bereid tot een gesprek of uitleg over planten als u zich daar voor interesseert. Emiel geeft samen met 3 collega’s planten- en tuinexperts een kwartaalmagazine uit. https://tijdschriftdetuin.nl/  De (groente)tuin, bloemen en planten spelen dus een grote rol op ons terrein. Daar kunt u fijn van meegenieten.

Wat maakt Gite Rural uniek?
De gite ligt zeer landelijk maar ook dicht bij het Franse leven. Deze combinatie van een rustige plek maar ook de mogelijkheid om binnen 5 kilometer op dat gezellige terras te zitten of in die grote supermarkt rond te dolen maakt deze plek zo fijn.

Wilt u lekker ‘thuis-uit-eten’? Dat kan bij ons.
We koken met de seizoensgroenten (biologisch) uit eigen tuin en kopen vlees bij de (gekwalificeerde) charollais-slager en natuurlijk hebben we een leuke wijnkaart.  Lunch, diner, plat de jour, kinderporties. Er is veel mogelijk, op verzoek en in overleg.

U kunt door Kaat en Emiel worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits