Van begin mei tot eind oktober is Moulin de Chez Joyeux de ideale plek als u naakt wilt recreëren. De geïsoleerde ligging midden in de natuur maakt ons domein bij uitstek geschikt voor naaktrecreatie.

Uiteraard zullen wij niemand ‘verplichten’ om zijn of haar kleding uit te trekken, maar als u ervoor kiest om bij ons te verblijven, dan gaan wij er vanuit dat u het prettig vindt om bloot te zijn als de temperatuur het toelaat.

Wat zijn naturisten?
Naturisten zijn hele normale mensen uit alle hoeken van de samenleving die -als de omstandigheden het toelaten- het liefst zonder kleding recreëren en ontspannen, of zelfs werken en leven zoals wij. Naturisten hebben respect voor elkaar, voor zichzelf en de natuur. Naturisten zien het nut niet om iets krampachtig te bedekken waar elke aardbewoner mee rondloopt. Kleding is voor een naturist slechts een noodzakelijk kwaad, een middel om je warm te houden en wordt in onze moderne maatschappij ook vaak gezien als een soort ‘statussymbool’ waar veel naturisten wars van zijn. Voor naturisten valt bij zomerse temperaturen de functie van kleding dan ook helemaal weg.

Maar met kleding is niets mis! Want als het fris wordt, of als de (werk)omstandigheden hierom vragen, dan dragen wij heel graag kleding. Wij zetten de kachel dus zeker niet hoger om maar naakt te kunnen blijven. Voor ons is het bloot zijn dus een middel, en zeker niet een doel.

Verwar naturisme nooit met erotiek of (erger nog) seks! Dit klopt namelijk niet en bovendien beledigt u hiermee bijna 2 miljoen(!) mensen die regelmatig naakt recreëren. En ja, daar zitten hoogstwaarschijnlijk ook flink wat vrienden, collega’s en misschien zelfs familieleden van u bij!