De gebieden Aubrac en Cantal bieden veel mogelijkheden voor een motorvakantie in de Pyreneeën. Met de motor rijdt u langs bossen, rivieren en dorpjes op zoek naar de beste plekken voor een prachtig uitzicht over de Pyreneeën.

Voor motorrijders heeft Le Clos de Banes een diversiteit aan prachtige routes uitgezet variërend van ritten van 40 km tot 250 km. Door de gezellige en informele sfeer, de goede verzorging, waaronder een goed ontbijt een heerlijk 3 gangen dagmenu of BBQ bij Le Clos de Banes, gelegen in de Midi-Pyreneeën, bent u verzekerd van de beste vakanties ooit!

Wij nemen u graag mee op tour naar de meest prachtige vergezichten en natuurschoon. Voorrijdend brengen wij u naar de mooiste plekken o.a. de Gorges de la Truyère en de prachtige kronkelwegen langs rivier de Lot waar het ultieme motorgevoel naar boven komt. Desgewenst kan tussen de middag heerlijk worden geluncht op geheel Franse wijze. Zodat u tijdens uw motorvakantie in de Pyreneeën met volle teugen kunt genieten van de prachtige Franse cultuur.