Table d’hôtes betekent in Frankrijk eten bij de gastvrouw- en heer aan tafel. Meerdere dagen per week kunt u bij ons genieten van deze table d’hôtes.

Onze table d’hôtes wordt opgediend op het sfeervolle terras bij de ingang. Om 19.30 uur beginnen we met een aperitief.

We bereiden op maandag, donderdag & zaterdag een uitgebreide table d’hôtes voor bestaande uit: een aperitief, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht, voorzien van ¼ liter wijn, water, brood en als afsluitertje een heerlijke kop koffie of thee.

De overige dagen is een eenvoudige table d’hôtes mogelijk, bestaande uit een hoofdgerecht en een dessert, voorzien van een glaasje wijn, water, brood en als afsluitertje een heerlijke kop koffie of thee.

Elke zondag kunt u zien wat er die week bereid zal worden. Om deel te nemen vragen wij u, uiterlijk de avond vóórdien, in te schrijven.

Een greep uit onze maaltijden: Daube à la provençale, Paëlla, Ratatouille, Vispapillot
… en onze desserts: Tiramisu, Profiterol, Cheesecake, Chocomousse