Chambres d'Hôtes en GitesChambres d'Hôtes en Gites
Registreren Wachtwoord vergeten?

Help en contact

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Heb je vragen, suggesties of andere feedback? We helpen je graag verder!

Is het mogelijk om de beschikbaarheid te bekijken?

Het is mogelijk om de beschikbaarheid te bekijken van een chambres d’hotes of gite op de website. Veel eigenaren geven hun beschikbaarheid op via een overzichtelijke kalender op hun vermelding. Bij ‘Reserveren’ kun je zien of de accommodatie nog een kamer of gite beschikbaar heeft in de gewenste periode.

Ik ben op zoek naar een Chambres d’Hotes of Gite in Frankrijk, kunnen jullie mij helpen?

Via onze gebruiksvriendelijke overzichtslijst of kaart kun je je zoekopdracht verfijnen, door bijvoorbeeld aan te geven wat belangrijke faciliteiten voor je zijn (zwembad, prive sanitair, etc.). Ook kun je aangeven in welke regio of departement je iets zoekt en wat de maximale kosten per nacht of per week mogen zijn. Naarmate de zoekopdracht verfijnt, zullen er steeds meer Chambres overblijven die aan je wensen voldoen. Via hun vermelding op de website kun je direct contact opnemen met desbetreffende eigenaar(s).

Hoe kan ik onze Chambres d’Hotes of Gite aanmelden op Chambres d’Hotes Wijzer?

Wat leuk dat je jullie accommodatie wilt aanmelden op Chambres d’Hotes Wijzer. Via deze link kun je jullie Chambres d’Hotes en/of Gite aanmelden op de website.

Staat jullie huis, bouwgrond of bedrijf in Frankrijk te koop?

Meld je dan aan op de website van Maison en France, onze partner voor verkoop van woningen in Frankrijk waar al diverse chambres d’hôtes op te vinden zijn (zie link).

Is je vraag niet beantwoord?

Is je vraag niet beantwoord, neem dan graag contact met ons op via het contactformulier.

Postadres
Chambres d’Hotes Wijzer
P.C. Hooftlaan 85
1985 BH Driehuis

KVK nummer: 34370526