De mooiste golfbanen van Frankrijk liggen in Vittel. Hier kan de golfsport beoefend worden op twee 18-holes golfbanen.

Vittel le Parc ligt in het beroemde kuurcentrum Vittel in de Franse Vogezen, en is omgeven door 600 hectare park en bossen.

Bereikbaar via rustige wegen, ligt op 35 km van onze B&B Les Quatre Saisons, het prachtige golfcomplex van Club Med.

Hier is het voor de golfliefhebber genieten van twee heel mooie 18-holes banen en uitgebreide oefenfaciliteiten.

De baan “Le Mont St. Jean” is een in 1906 ontworpen 18-holes, par 72 en is 6300 m. lang. De baan heeft open, brede en glooiende fairways met schitterende vergezichten. De green van hole 18 bij het “clubhuis”, is omgeven door ligstoelen waar de daar aanwezige golfliefhebbers uw prestaties met applaus zullen belonen.

De baan “Le Peulin” stamt uit 1986, heeft 18 holes, par 72 en is 6100 m. lang. Deze baan slingert zich, na hole 3, door het bos heen en heeft smalle fairways. De holes zijn zo omsloten dat men zich alleen waant! Vooral halverwege deze ronde, zijn de hoogte verschillen aanzienlijk. Hole 18 komt bij deze baan niet bij het clubhuis uit, maar is wel een van de meest spectaculaire holes van deze baan.

Bij beide banen passeert men niet het clubhuis. Het is daarom aan te raden voldoende eten en drinken mee te nemen. Bij Les Quatre Saisons is het mogelijk (een dag vantevoren) een lunchpakket te bestellen.

Na de ronde is het goed toeven bij “hole 19”, Club Med.

Via de website www.golf-vittel-ermitage.com kan men de mogelijkheden verder verkennen. Via het contactformulier van onze website kunt u bij de caddymaster de starttijd en eventueel een buggy boeken.

Er zijn tevens uitgebreide voorzieningen aanwezig zoals kleedkamers, douches en een golfshop voor al u benodigdheden.

Nog meer golfbanen zijn te vinden in Epinal en Luxeuil les Bains